top of page
TARIEVEN

FINIS TERRAE combi-ticket: 15€ 
(incl. museumbezoek)

Kortingen van kracht bij de deelnemende musea  (museumpas etc.) zijn eveneens geldig voor het FINIS TERRAE combi-ticket.

LOCATIES MET TICKET

Het FINIS TERRAE combi-ticket verleent toegang tot:

Museum Plantin-Moretus   Nottebohmzaal Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience • Snijders&Rockoxhuis​

WhatsApp Image 2022-10-19 at 12.02.46 PM.jpg

​LOCATIES ZONDER TICKET

Volgende locaties kunnen vrij worden bezocht zonder combi-ticket: 

Galerie Geukens & De Vil  Gert Voorjans (étalage)  Ackermans & van Haaren  Hortus Conclusus (tuin Sint-Joris kerk)  Tuin O.L.V. Kathedraal   Mechelsesteenweg 8 (1e verdieping)  Vlaeykensgang   Sint-Niklaaskapel   Studio Lene Van Look (étalage)  Pandstraat

KOOP JE TICKET ONLINE

Koop een ‘FINIS TERRAE combi-ticket' via de website van één van onze partner-musea. Je hoeft slechts één ticket te kopen om de drie locaties te bezoeken. Het tijdslot is geldig voor het eerste museum dat je bezoekt. Gelieve dit tijdslot te respecteren.

Aan de balie van het museum ontvang je in ruil voor je ticket een 'FINIS TERRAE stempelkaart'. Met deze kaart bezoek je eenmalig tot en met 26 februari 2023 Snijders&Rockoxhuis, Museum Plantin-Moretus en de Nottebohmzaal Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. 

Hoe ga je te werk?

  1. Selecteer via onderstaande knop het museum waar je eerst naartoe wil.

  2. Kies in de lijst de omschrijving ’Snijders&Rockoxhuis’ of ‘Museum Plantin-Moretus’ of ‘Erfgoedbibliotheek - Nottebohmzaal’ (afhankelijk van waar je het ticket koopt).

  3. Kies een gewenste datum & tijdslot.

  4. Daal af in de lijst van tickets tot onderaan. Kies voor ‘FINIS TERRAE combi-ticket’. Kies het aantal personen en voeg toe aan winkelwagen.

  • Let op: de Nottebohmzaal heeft afwijkende openingsuren (woe-zon: 13:00 - 17:00)

 

KOOP JE TICKET IN HET MUSEUM

Koop je ticket aan de balie van een van de deelnemende musea. Aan de balie ontvang je meteen een 'FINIS TERRAE stempelkaart', waarmee je toegang krijgt tot de andere twee betalende locaties. Met deze kaart bezoek je eenmalig tussen 17 november en 26 februari Snijders&Rockoxhuis, Museum Plantin-Moretus en de Nottebohmzaal Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience.

Let op: bij grote drukte kan gevraagd worden even te wachten.

OP DE DAG VAN JE BEZOEK

Meld je aan op je gekozen tijdslot met je e-ticket bij de balie van het museum waarbij je het ticket gekocht hebt. In ruil ontvang je een ‘FINIS TERRAE stempelkaart'. Met deze kaart krijg je tot en met 26 februari 2023 eenmalig toegang tot de andere twee betalende locaties.

Let op: bij grote drukte kan gevraagd worden even te wachten. 

PROBLEMEN MET JE TICKET?

Contacteer het museum waarbij je een ticket aankocht: 

 

bottom of page